donderdag 24 maart 2011

Ogen dicht en gààn?

Update over pink Equise en het concours:
Het lijkt erop dat mijn nieuwe carrière tòch kans van slagen heeft! Of alhoewel.......... misschien toch niet........

Vandaag is een afspraak gemaakt met een boer uit de buurt die ook met een beestje naar het concours gaat. Zo kunnen we van hem al wat informatie krijgen over hoe en wat en kennen we tenminste één medeshower. Ook is bekend dat er mogelijkheid is om je matje met anderen in een zaal te leggen zodat het hotelprobleem ook van de baan lijkt. Dus vanmiddag leek het er op dat ik de mesjes van het scheer-apparaat kan gaan laten slijpen en kan oefenen in het omdoen van het halster!

Ook is de veearts langs geweest om de 32 jongelingen wat bloed af te nemen en om ons er fijntjes op te wijzen dat Equise het schuwe ontsnappertje was bij de verplichte TBC-test en dat we dus nu vandaag bij haar een mantouxtest moesten doen. En vanavond lijkt het er dus op dat we nog een hele lange weg te gaan hebben: Equise vond het bezoek van de veearts hé-le-maal niet leuk! En mij gelijk ook maar niet meer.

Dus ik kan nu eerst weer gaan oefenen in het roskammen en rustige vleiende woordjes brabbelen voordat concoursdeelname een feit is!

1 opmerking:

  1. j'aime bien la photo en haut de ton blog, ça ressemble à un coin tout près de chez nous..
    Isa

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust je reactie achter!