dinsdag 21 juli 2009

Ferme pretpark

Afgelopen week had ik een schaduw, vandaar dat ik helemaal niets met deze blog heb gedaan. Nu heb ik wel vaker een schaduw, als de zon schijnt bijvoorbeeld maar deze schaduw is zeven en iets springeriger dan ik ben.

Met andere woorden: ik had mijn stiefnichtje op bezoek, samen met haar vader en mijn zus. Best spannend allemaal; vermaakt zo'n meisje zich hier wel? Dankzij het zwembadje dat wij van haar vader gekregen hadden was die angst wel wat verminderd, maar toch......

Maar toch niets! Zij heeft zich prima vermaakt (en daarmee wij dus ook!). De nieuwe 'John Bier' (John Deere) was de eerste dagen een hit. Niet omdat'ie zo mooi groen is, nee, omdat het een ruime cabine heeft waar je bijna onverdeeld aandacht krijgt en dan ook nog eens kan springen en zwaaien naar papa die niet mee kon op de John Bier. En de cd-speler is getest: kabouter plop en kinderen voor kinderen zijn ruimschoots gedraaid.

Maar het spannendste was natuurlijk de echte regendag die we hadden: wat daarmee? Geen nood; alle kalfjes hebben een prachtig naambord gekregen!

En daarna werd het weer mooier en werden er nog twee kalfjes geboren en was er zelfs nog een bezoek aan een pretpark........

Pfffffffff...... Wat een leuke week maar ik was toch ook wel weer blij dat de rust is wedergekeerd. En ik denk dat vooral de koeien blij zijn, die snapten helemaal niets van zo'n vrolijke spring-in-het-veld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust je reactie achter!