donderdag 21 januari 2010

kerstgedachtes


Afgelopen 2 weken heb ik me vermaakt op een forum voor vrouwen van boeren. Vrijwel direct na aanmelden had ik een medestandster gevonden in de diverse politieke discussies. Helaas misschien voor de andere vrouwen hielden wij er wel van om de dingen stevig bij hun naam te noemen, wat als uiteindelijk gevolg had dat de andere dames zo boos op ons waren geworden dat we het wijze besluit namen ons maar niet meer op het forum te vertonen!

Hoe ik dus in 2 weken tijd een virtuele vriendin heb gevonden en tegelijkertijd zomaar de kerst was vergeten! Nu ik dus min of meer tijd over heb, realiseer ik me dat de kerst echt voorbij is.

De kerstboom is in de kelder beland waar hij klaar staat om in de kachel te verdwijnen en de allerlaatste kerstkaart is een week geleden gekomen. Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel kerstkaarten ontvangen maar toch heb ik de wedstrijd glansrijk verloren.......

Omdat we allebei zo genoten hadden van de kerst, hebben we een klein geheimpje dat ik graag met iedereen deel: de slinger en ballen die ik in de rotonde op het lachende koetje had gehangen zijn nog niet op zolder opgeborgen maar doen nog even dienst in de kelder.......

4 opmerkingen:

 1. Maaike! Jij ouwe relnicht! Binnen 2 weken van een forum getrapt worden hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho, ho, ho! Niets 'er van af getrapt'....! Verstandig besloten dat ik mijn mening niet met iedereen kan delen. Klinkt heeeeeel anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En een virituele vriendin eraan overhouden....Mooie boel
  Altijd respectabeler als een viritueel vriendje
  dat valt onder de buitenechtelijke afdeling in de taboe sfeer enzo... enzenz..

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust je reactie achter!